Mellunpuisto uudistuu – aikataulua ensimmäisille purkutöille

Mellunpuisto rakentuu tämän vuosikymmenen loppuun mennessä eloisaksi kaupunkikortteliksi lähelle
luontoa ja palveluita. Uudessa Mellunpuistossa on tilaa jopa 1500 asukkaalle. Luvassa on energiatehokasta, esteetöntä, eri elämäntilanteisiin istuvaa asumista moderneissa omistus-, osaomistus- ja vuokra-asunnoissa. Tuleva Mellunpuisto koostuu neljästä pienkorttelista, joiden sisällä levittäytyvät vehreät sisäpihat. Aikataulua purkutöille on nyt hahmoteltu työ käynnistyy pian.

Mellunpuistoon nousee laadukkaita asuntoja, liiketiloja sekä asukkaiden yhteistiloja. Aikataulua purkutöille on jo hahmoteltu toukokuulle 2023. Kuva: MIIKA ULLAKKO, ARKKITEHTIPALVELU OY.
Mellunpuistoon nousee laadukkaita asuntoja, liiketiloja sekä asukkaiden yhteistiloja. Kuva: MIIKA ULLAKKO, ARKKITEHTIPALVELU OY.

Purkuaikataulu

Ennen rakennusvaihetta korttelin entiset talot puretaan. Tyhjien talojen purkutyöt alkavat toukokuussa 2023. Alueella on ympärivuorokautinen valvonta ja pääsy purettaviin kiinteistöihin on estetty ovien ja ikkunoiden kiinnilevytyksellä.

Kohti uutta Mellunpuistoa

Ensimmäisten kohteiden ennakkomarkkinointi alkaa kesällä 2023 ja kortteleiden rakentaminen alkaa vuoden 2024 alussa. Ensimmäisten talojen asukkaat pääsevät asumaan uusiin koteihinsa vuoden 2025 syksyllä.

Mellunpuiston sivuilta saat tietoa rakentamisen edistymisestä ensimmäisten joukossa. Tervetuloa seuraamaan uudistavan täydennysrakentamisen hanketta aitiopaikalta!

Did you have any questions? You will get answers from us.